Συχνές Ερωτήσεις

Όλοι οι κάδοι της Molyto είναι 100% κατασκευασμένοι από εμάς, στην Ελλάδα.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αισθητική ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία.

Το γεγονός ότι οι κάδοι σχεδιάζονται και παράγονται από την εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα προσαρμογής όλων των κάδων στο χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε το χρώμα RAL που σας εξυπηρετεί.

Η εταιρεία Molyto κατασκευάζει και σχεδιάζει η ίδια όλα τα προϊόντα της και έτσι ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε να συλλέγετε, θα τοποθετηθεί η αντίστοιχη σήμανση πάνω σε αυτό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του logo σας στα προϊόντα μας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Μας προωθείτε το λογότυπό σας σε μορφή pdf.
2. Ο γραφίστας μας αναλαμβάνει την εκτύπωσή του σε ειδικό αυτοκόλλητο για εξωτερικούς χώρους.
3.Τέλος, γίνεται η τοποθέτησή του στο κάδο από εμάς.

Οι περισσότεροι κάδοι που προτείνουμε για εξωτερικούς χώρους διαθέτουν υποδοχές για την στερέωσή τους στο έδαφος. Ωστόσο, μπορούμε να προσαρμόσουμε υποδοχές σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα επιλέξετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

 Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 8 εργάσιμες μέρες. Βάζουμε τα δυνατά μας να σας εξυπηρετούμε το συντομότερο δυνατόν.

Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Οι παραδόσεις εκτός Αττικής, γίνονται μέσω της μεταφορικής που επιλέγει ο αγοραστής.

Επειδή το μείγμα των κάδων μιας παραγγελίας μπορεί να διαφέρει αρκετά σε όγκο και βάρος, η τιμή των μεταφορικών υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε μεταφορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους κάδους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά.

Γαλβανιζέ ονομάζεται το μέταλλο το οποίο έχει επίστρωμα που το προστατεύει  από την οξείδωση. Οι κατασκευές από γαλβανισμένη λαμαρίνα είναι οι πλέον κατάλληλες  για εξωτερικό χώρο.

Είναι η βαφή που γίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και δίνει στο μέταλλο παντού την ίδια υφή και χρωματισμό. Είναι η πιο ανθεκτική μορφή βαφής εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι με αυτόν τον τρόπο βάφονται τα αυτοκίνητα και τα αλουμίνια.