Συχνές Ερωτήσεις

Όλοι οι κάδοι της Molyto είναι 100% κατασκευασμένοι από εμάς, στην Ελλάδα.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αισθητική ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία.

Η εταιρεία Molyto κατασκευάζει και σχεδιάζει η ίδια όλα τα προϊόντα της, έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το μέγεθος αλλά και το χρώμα πάνω στο προϊόν που θα επιλέξετε.

Η εταιρεία Molyto κατασκευάζει και σχεδιάζει η ίδια όλα τα προϊόντα της και έτσι ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε να συλλέγετε, θα τοποθετηθεί η αντίστοιχη σήμανση πάνω σε αυτό.

Η εταιρεία Molyto κατασκευάζει και σχεδιάζει η ίδια όλα τα προϊόντα της, έτσι έχετε τη δυνατότητα εφαρμογής του λογοτύπου σας πάνω στα προϊόντα. Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Μας προωθείτε το λογότυπό σας σε μορφή pdf.
2. Ο γραφίστας μας αναλαμβάνει την εκτύπωσή του σε ειδικό αυτοκόλλητο για εξωτερικούς χώρους.
3.Τέλος, γίνεται η τοποθέτησή του στο κάδο.

Η παραπάνω διαδικασία δεν έχει κάποιο επιπλέον κόστος για εσάς.

Οι περισσότεροι κάδοι που προτείνουμε για εξωτερικούς χώρους διαθέτουν υποδοχές για την στερέωσή τους στο έδαφος. Ωστόσο, μπορούμε να προσαρμόσουμε υποδοχές σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα επιλέξετε, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση εις βάρος σας.

 Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 8 εργάσιμες μέρες. Βάζουμε τα δυνατά μας να σας εξυπηρετούμε το συντομότερο δυνατόν.

Η παράδοση εντός Αττικής γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Όσον αφορά τις παραδόσεις εκτός Αττικής, γίνονται μέσω μεταφορικής που επιλέγει ο αγοραστής.

Επειδή το μείγμα των κάδων μιας παραγγελίας μπορεί να διαφέρει αρκετά σε όγκο και βάρος, η τιμή των μεταφορικών υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε μεταφορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους κάδους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά.